Circuit cu avionul Columbia

Circuit cu avionul Columbia

 • Columbia, Bogota
 • Durata: 13 zile/ 11 nopti
 • Asistenta: Insotitor de grup si ghizi locali
 • Plecari din: Bucuresti
 • de la
 • 2.770€
 • 2.570€
 • / persoana


Selecteaza detalii rezervare

Nr. camere
Adulti
Copii
Data plecare

* Veti fi contactat de un operator care va verifica disponibilitatea acesteia cu partenerul extern si va realiza rezervarea.

* Tarifele sunt valabile la momentul postarii ofertei (31.12.2021) si se pot modifica in orice moment.

ZIUA 1 (31.01): BUCURESTI – BOGOTA

Intalnire cu insotitorul de grup si imbarcare pentru zborul catre Bogota cu escala in Zurich. Dupa sosire, transferul la hotel si check in, vom face un tur pietonal in centrul capitalei Columbiei, Plaza Bolivar si Candelaria. Bogota este unul din cele mai populate orase din America de Sud, este situat la aproximativ 2600 m altitudine, iar punctul cel mai inalt din zona este Monserrate, unde se afla si manastirea cu acelasi nume, altitudinea fiind de aproximativ 3150 m.

Cazare in Bogota - SANTA LUCIA BOUTIQUE SPA 4* sau similar.

 

ZIUA 2 (01.02): BOGOTA - MEDELLIN

Dupa micul dejun inclus vom fi transferati la aeroport si ne vom imbarca pentru zborul catre Medellin. Vom fi transferati la hote iar dupa check-in vom avea timp liber pentru a explora orasul Medellin pe cont propriu sau putem opta pentru una din excursiile la Santa Helena.El Poblado este zona cea mai populara pentru turismul de business dar si pentru numeroasele restaurante si cluburi. Micul sat Santa Helena este situat deasupra orasului Medellin la o altitudine de 2400 m, gazduieste o mare varietate de fermieri de flori si impresionanta Rezervatie Naturala Arvi, cu o suprafata de aproximativ 16000 ha de paduri si zone umede. Zona reprezinta un punct de referinta pentru localnici si este considerata “plamanul verde din Medellin”. Vom vizita o ferma traditionala de flori, la scara mica, administrata de o familie si ne vom bucura de intalnirea cu un “Silletero”.

Cazare in Medellin - HAVEN DESING 4* sau similar.

ZIUA 3 (02.02): MEDELLIN

Mic dejun inclus. Astazi vom explora orasul Medellin si vom merge pe urmele faimosului traficant de droguri Pablo Escobar. Anii 80 au reprezentat un deceniu greu pentru Columbia, perioada in care Pablo Escobar si acolitii sai au facut ravagii in intreaga tara. Vom afla cum societatea inconjurata de ani de conflicte s-a dezvoltat si a devenit cel mai inovator oras din Columbia. Vom incepe vizita cu Inflexion Park care onoreaza memoria victimelor conflictului, parcul este construit pe urmele fostei locuinte a lui Pablo Escobar: Edificio Monaco. Vom continua spre Rosa Mistica, cimitirul Montesacro si Muzeul Casa Memoriei unde vom intelege mai bine conflictul anilor 80. In partea a doua a zilei vom vizita Comuna 13, unul din cartierele unde isi aveau locul acoliti lui Pablo Escobar.

Cazare in Medellin - HAVEN DESING 4* sau similar.

ZIUA 4 (03.02): MEDELLIN – GUATAPE SI PIEDRA DEL PENOL (optional)

Dupa micul dejun inclus, optional vom organiza o excursie la Guatape si Piedra del Penol. Excursia va dura aproximativ 8 ore. Vom porni spre Estul districtului Antioquia, catre una din cele mai spectaculoase destinatii de langa orasul Medellin. Piedra del Penol este un monolit cu inaltimea de aproximativ 200 de metri, care este accesibil pe o scara cu 740 de trepte. De pe platforma din varful pietrei ne vom putea bucura de privelisti superbe asupra lacului artificial Embalse del Penol. Vom continua cu vizita satului Guatape, faimos pentru biserica sa si desenele colorate ce impodobesc peretii caselor. In cele din urma ne vom bucura de un pranz delicios, tipic Columbian pe marginea lacului Guatape.

Tarif informativ 110 EURO/persoana.

Cazare in Medellin - HAVEN DESING 4* sau similar.

ZIUA 5 (04.02): MDELLIN – CARTAGENA DE INDIAS

Astazi ne vom imbarca pentru zborul Medellin – Cartagena de Indias. Dupa sosirea in Cartagena de Indias vom fi transferati catre hotelul ERMITA TRIBUTE BY PORTFOLIO.

ZIUA 6 (05.02): CARTAGENA DE INDIAS

Mic dejun inclus. Astazi vom primi “Botezul cafelei” la San Alberto. Ne vom deplasa pe jos catre cafeneau San Alberto din centrul istoric al orasului Cartagena de Indias, unde vom imvata sa apreciem si sa ne bucuram de atributele particulare ale unei cafele de specialitate. Punctele bifate vor fi: introducere in proctia cafelei in Columbia, cultura de cafea si procesele sale, identificarea aromelor, cuparea a trei cafele. Durata este de aproximativ o ora. In continuarea zilei vom putea explora pe cont propriu, centrul istoric al orasului Cartagena de Indias

Cazare in Cartagena de Indias hotel ERMITA TRIBUTE BY PORTFOLIO 4* sau similar.

ZIUA 7 (06.02): CARTAGENA DE INDIAS – ARHIPELAGUL ROSARIO

Mic dejun inclus. Optional, astazi ne putem bucura de o zi in una din superbele insule din arhipelagul Rosario. Corales Islas de Rosario constituie un arhipelag situat in largul coastei Columbiei, la aproximativ 60 de km de orasul Cartagena de Indias. Este unul din cele 46 de parcuri nationale ale Columbiei si a fost fondat in 1988 pentru a proteja cele mai importante recife de corali de pe coasta Caraibelor columbiene. Este una din activitatile in care puteti admira apele turcoaz si plajele superbe din Marea Caraibelor. Tarif informativ 200 Euro de persoana.

Cazare in Cartagena de Indias ERMITA TRIBUTE BY PORTFOLIO 4* sau similar

ZIUA 8 (07.02): CARTAGENA DE INDIAS

Mic dejun inclus. Timp liber pentru plaja sau pentru plimbari pe cont propriu in centrul istoric.

Cazare in Cartagena de Indias ERMITA TRIBUTE BY PORTFOLIO 4* sau similar.

ZIUA 9 (08.02): CARTAGENA DE INDIAS

Mic dejun inclus. Timp liber pentru plaja sau pentru plimbari pe cont propriu in centrul istoric. Optional , seara, putem merge pe o mini-croaziera cu catamaranul la apus. Ne vom putea bucura de panorama orasului nou Cartegena de Indias.Langa o bere sau un cocktail vom admira zgarie norii din zona Boca Grande. Tarif informativ 100 EURO de persoana. Cazare in Cartagena de Indias ERMITA TRIBUTE BY PORTFOLIO 4* sau similar.

ZIUA 10 (09.02): CARTAGENA DE INDIAS

Mic dejun inclus. Timp liber pentru plaja sau pentru plimbari pe cont propriu in centrul istoric. Cazare in Cartagena de Indias ERMITA TRIBUTE BY PORTFOLIO 4* sau similar.

ZIUA 11 (10.02): CARTAGENA DE INDIAS

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau pentru plimbari pe cont propriu in centrul istoric.

Cazare in Cartagena de Indias ERMITA TRIBUTE BY PORTFOLIO 4* sau similar.

ZIUA 12 (11.02): CARTAGENA DE INDIAS - BUCURESTI

Dupa servirea micului dejun, ne vom pregati sa predam camerele in jurul pranzului si vom avea la dispozitie timp liber pana la ora transferurlui catre aeroport. Transferul catre aeroport se va face in jurul orei 18:00. Seara ne vom imbarca pentru zborul spre Bucuresti cu escala in Zurich.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

PRET/adult: 2770 EURO

(loc in camera dubla, taxe incluse)

 

Supliment camera single: 700 EURO / adult

Camerele single sunt la cerere.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Bogota/ Cartagena de Indias Bucuresti;
 • transport cu avionul Bogota – Medellin – Cartagena de Indias cu companii locale;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun inclus in Bogota la hotel de 4*;
 • 3 nopti cazare cu mic dejun inclus in Medellin la hotel 4*;
 • 7 nopti cazare cu mic dejun inclus in Cartagena de Indias la hotel 4*;
 • transferuri aeroport - hotel – aeroport;
 • tur Medellin – Pablo Escobar si Comuna 13, tur Bogota – Candelaria, Coffee Experience Cartagena;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

NU SUNT INCLUSE:

 • taxa de oras impusa de autoritatile locale din Columbia: (se achita personal, la receptia hotelului, in acest moment in Columbia nu exista taxe de oras);

·         asigurarea medicala de calatorie (optionala);

·         asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

·         bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in Columbia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;

·         excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

l  20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

l  30% din pretul pachetului turistic cu minim 100 zile inaintea plecarii;

l  50%  din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

l  10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 140 zile - 121 zile inaintea plecarii;

l  30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile - 100 zile inaintea plecarii;

l  50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 100 zile - 46 zile inaintea plecarii;

l  100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii.

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

OBSERVATII:

• DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;

• ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE PENTRU CETATENII ROMANI;

• avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale); 
• rugam turistii sa pastreze biletele de avion-charter primite de la agentie mai ales pentru zborul de retur din Antalya. Verificarile sunt riguroase si biletele necesare!!!! 
• ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii ferme si a incasarii unui avans; 
• procentele de early-booking precum si tarifele standard pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii acestora) si sunt decise de hotelieri; va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a pretului; 
• in situatia in care numarul de locuri alocat respectivei promotii se epuizeaza dar exista disponibilitati pe cursa in cauza, se va aplica pretul standard; 
•  pentru infanti (0 – 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport iar acestia nu beneficiaza de loc in avion; pentru patut, hotelul poate solicita achitarea unui supliment;
• clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; 
•  descrierile hotelurilor cuprinse in oferta sunt valabile la data intocmirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei; pentru acuratetea informatiei, se va consulta site-ul hotelului, mentionat in oferta
• pentru masa in regim All Inclusive, conceptul este specific fiecarui hotel si poate fi furnizat la cerere; (atentie! Pensiune Completa nu inseamna All Inclusive) 
• transferul inclus in pretul pachetului este un transfer de grup, ceea ce inseamna ca mijlocul de transport care va efectua transferurile va face opriri la mai multe hoteluri; turistii care doresc transfer privat pot solicita acest serviciu contra cost, iar confirmarea se va face in masura disponibilitatilor de la momentul rezervarii ferme; 
• conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; 
• persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite); 
• agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; 
• tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program. 
•  distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie; acesta poate solicita sprijinul asistentului local in vederea remedierii problemelor;
•  hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii; 
• pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor; 
• in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica „fara bani cash” (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii; 
• in situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, Agentia va oferi varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul; 
• agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana; 
• agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare; 
• in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale sau aceasta se anuleaza, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; 
• politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect; 
• agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 
• excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. 
•  este posibil ca excursiile optionale organizate de partener sa nu presupuna prezenta unui ghid sau insotitor roman; in aceasta situatie, limba de comunicare va fi engleza; 
• acest program nu are un grad ridicat de dificultate si nu are interdictii pentru persoanele cu mobilitate redusa; 
•  in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului; 
• prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.Spune-ti parerea acordand o nota sejurului

Acorda o nota

Etichete: Circuit cu avionul