Circuite

Circuite

Alegeți circuitele Dtour pentru excursii turistice în cele mai frumoase locuri din lume. Oferim cele mai bune servicii pentru a vă crea amintiri memorabile.

Descoperiți frumusețea și cultura celor mai îndrăgite monumente din lume cu circuitele noastre. Itinerariile de vizitare a obiectivelor turistice elaborate cu profesionalism vă aduc cele mai hipnotizante priveliști și activități pline de distracție.

Ofertele noastre oferă turiștilor o modalitate convenabilă de a călători, cu o gamă variată de circuite turistice diferite, care se adaptează la nevoile dumneavoastră personale. Dacă doriți să vedeți capitalele Europei sau preferați soarele și marea, vă punem la dispoziție o paletă largă de variante pentru toate gusturile.

Bali Paste 2024
Promotie
5%

Bali Paste 2024

Bali Insula celor o mie de temple, Indonezia

de la 2.185€
2.085€

Plecare pe 27.04.2024(Pachete combinate de 9 nopti la destinatie)  Denumita “Dimineata lumii”, aceasta insula plina de mister si povestiri magice este una dintre cele mai populare destinatii turistice. Bali este insula celor 1000 de temple si considerat tinutul Domnului. Modul de viat...

Circuit cu avionul Columbia
Promotie
7%

Circuit cu avionul Columbia

Columbia, Bogota

de la 2.770€
2.570€

Viva Colombia: farmecul istoriei si al cafeleiPlecare: 31.01.2024(13 zile/11 nopti)Desi Columbia este o destinatie asociata adesea doar cu  Pablo Escobar supranumit si El Patron, in realitate, Columbia este o tara plina de culoare, istorie si traditie. In acest tur vom avea ocazia sa explor...

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)