Asigurare de calatorie

De ce sa iti iei o asigurare de calatorie?

Asigurarea medicala de calatorie te protejeaza financiar impotriva eventualelor costuri medicale de pe parcursul calatoriei tale in afara tarii. Costurile medicale aferente imbolnavirii sau ale unui accident pot fi mari in strainatate. Spre exemplu, o singura zi de spitalizare in SUA poate ajunge la 6.000 EUR. Cu asigurarea medicala de calatorie scapi de grija acestor costuri neprevazute, aceasta fiind preluate de asigurator.


Asigurarea medicala de calatorie iti este utila si pe teritoriul Uniunii Europene. In baza Cardului European de Sanatate nu beneficiezi de tratament medical decat in spitale de stat. In majoritatea zonelor turistice se afla preponderent spitale private sau clinici, la care esti obligat sa achiti tratamentul in lipsa unei asigurari medicale de calatorie.

Beneficiezi si de alte acoperiri cu asiguararea medicala de calatorie de la noi, precum asistenta de urgenta non-stop, asigurare de accident si asigurarea bagajelor. Alege pachetul de asigurare potrivit tie si bucura-te de o calatorie fara grija costurilor suplimentare neprevazute.

Formular asigurare