Croaziera Emiratele Arabe Unite si Qatar - februarie 2025

Croaziera Emiratele Arabe Unite si Qatar - februarie 2025

 • Descopera Golful Persic: O lume de comori si legende,
 • Plecare: Plecare 14.02.2025
 • Asistenta: Insotitor de grup
 • de la
 • 1.795€
 • / persoana


Selecteaza detalii rezervare

Adulti
Copii

* Veti fi contactat de un operator care va verifica disponibilitatea acesteia cu partenerul extern si va realiza rezervarea.

Vom explora in calatoria noastra apele blande ale Golfului Persic si vom opri in cateva tari arabe deosebit de interesante:

Emiratele Arabe Unite sunt o destinatie turistica opulenta si sofisticata, iar Sir Bani Yas este o insula a paradisului, ce combina frumusetea naturala cu experientele turistice exclusiviste.

Doha, capitala Qatarului, este o metropola eclectica ce combina vechiul cu noul, palatele traditionale cu cladirile ultra-moderne.

Iar Bahrain este un mic regat unde vom descoperi un amalgam turistic foarte interesant de istorie si modernitate.

Vom explora pe indetele o seama de culturi fascinante, vom admira peisaje si orase impresionante si ne vom bucura de ospitalitatea specific orientala.

Ziua 1 (14.02): BUCURESTI  – ISTANBUL

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines spre Istanbul. Decolare spre Istanbul la ora 21:50.

Ziua 2 (15.02):  ISTANBUL –  DUBAI (imbarcare pe vas)

Aterizare in Istanbul la ora locala 00:20 si imbarcare pe zborul spre Dubai la ora 01:20. Aterizare in Dubai la ora locala 06:45. Transfer in portul orasului Dubai pentru formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera MSC EURIBIA, care va pleca din port la ora 19:00. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 3 (16.02): DOHA

Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Doha la ora 08:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00. Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si inovatie. Doha, capitala Qatarului, este o metropola eclectica ce combina vechiul cu noul: palatele traditionale cu cladirile ultra-moderne, moscheele elaborate cu mall-uri impresionante. Pentru a cunoaste mai bine patrimoniul si identitatea Qatarului, este recomandat sa se viziteze cateva locuri emblematice: Fortul Al Koot - astazi Muzeul de Arta Islamica, Marea Moschee cu a sa arhitectura magnifica si faimosul bazar Souq Waqif, ce abunda in magazine de mirodenii si parfumuri, bijuterii si artizanat local traditional. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa. Vasul va naviga in timpul noptii.

Ziua 4 (17.02): BAHRAIN

Mic dejun. In jurul orei 08:00, vasul MSC EURIBIA va acosta in portul din Bahrain, de unde va pleca dupa amiaza la ora 19:00.  Vom avea posibilitatea sa exploram pe cont propriu sau impreuna cu o excursie organizata de vasul de croaziera, acest colt de lume araba. Bahrain are o cultura veche, milenara si se afla pe o ruta comerciala ce lega inca din antichitate Mesopotamia si India. Urme ale acestei culturi se regasesc in apropiere de Fortul Bahrain (Qal'at al-Bahrain), momument inscris pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Bahrain este definit de plaje superbe, constructii moderne impresionante si o atmosfera plina de viata. De asemenea, prima pista din Orientul Mijlociu care a gazduit o cursa de campionat mondial de Formula 1, a fost aici, in Bahrain.  Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 5 (18.02): PE MARE

Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele. 

MSC Euribia ofera oaspetilor sai 5 piscine remarcabile si unice, inclusiv unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase parcuri acvatice de pe mare. Piscinele sunt capabile sa gazduiasca peste 1.000 de oaspeti. Coral Reef Aquapark este unul dintre cele mai interesante parcuri acvatice de pe mare, cu o noua piscina Life, trei tobogane, un „Pod Himalayan” aventuros si o gama diversificata de activitati pentru toate varstele. Ne vom bucura de o zi de rasfat la bordul unui vas senzational. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 6 (19.02): ABU DHABI

Mic dejun. Astazi vasul de croaziera va ajunge in portul orasului Abu Dhabi la ora 07:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 21:00. Vom avea la dispozitie o zi intreaga sa exploram pe cont propriu sau prin intermediul excursiilor propuse de compania de croaziera, capitala Emiratelor Arabe Unite. Impresionantul oras gazduieste una dintre cele mai mari moschei din lume, Sheikh Zayed, moschee care reprezinta o oprire obligatorie pentru orice vizita in Abu Dhabi. Heritage Village este locul unde se pot observa traditiile locale iar promenada Corniche este locul perfect pentru o oprire pentru fotografii. O vizita in oras este o calatorie in lumea celor O mie si una de nopti. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 7 (20.02): SIR BANI YAS IS

Mic dejun. In aceasta dimineata vasul de croaziera MSC EURIBIA va acosta in Sir Bani Yas Is la ora 08:00 dimineata si va ramane aici pana la ora 18:00. Insula Sir Bani Yas este una dintre cele mai mari rezervatii de viata salbatica din regiune, gazduind specii pe cale de extinctie, originare din Peninsula Arabica sau Africa. Puteti opta sa experimentezi un safari unic, prin mangrove, desert si zonele protejate ale golfului sau sa petreceti o zi perfecta la plaja. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 8 (21.02): DUBAI

Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Dubai la ora 09:00 dimineata si va stationa aici peste noapte.

Este imposibil sa nu admiri Dubaiul, un oras unde ambitia si perseverenta au dus la realizarea unor proiecte care in multe locuri au ramas doar la stadiul de desen. Aici vedem practic un Emirat unde traditiile si cultura locala raman bine inradacinate, iar viziunea moderna a localnicilor a dus la dezvoltarea unor cladiri impresionante si unor insule artificiale ce inconjoara zona veche a orasului, Bur Dubai. Vom avea o zi intreaga la dispozitie pentru a explora orasul, a ne bucura de plajele exotice si a ne relaxa. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 9 (22.02): DUBAI

Mic dejun. Astazi vom debarca in cursul diminetii de pe vas si ne vom bucura de un tur complet al orasului Dubai. In cadrul excursiei de astazi, inclusa in program, vom descoperi complexitatea acestui oras – emirat, care fascineaza prin arhitectura moderna pe care o infatiseaza in fata calatorului. Vom incepe cu zona Bastakia, un vechi cartier al orasului unde vom vedea vechile sale case ale comerciantilor, magazine si cafenele locale. Vom continua cu vizita panoramica a Muzeului Dubai sub forma de cetate, apoi ne vom bucura de o plimbare fascinanta pe o Abra traditionala pentru a ajunge in emblematica Piata de Mirodenii si Gold Souk. Excursia noatra inclusa se va continua cu zona Madinat Jumeirah, un fel de mini oras in Dubai, care cuprinde hoteluri de cinci stele, piete traditionale frumos decorate si  variate atractii la malul marii. Vom face o oprire pentru poze si la iconicul hotel Burj Al Arab si apoi ne vom indrepta catre zona Dubai Marina unde vom avea timp liber pentru a ne plimba si a servi pranzul (contra cost). Apoi spre seara ne vom indrepta spre aeroport pentru a ne imbarca pe cursa Turkish Airlines cu destinatia finala Bucuresti.

Ziua 10 (23.02): DUBAI – ISTANBUL – BUCURESTI

Decolare din Dubai la ora locala 02:40 dimineata si sosire in Istanbul la ora locala 06:35. Plecare din Istanbul la ora locala 08:30 si aterizare la Bucuresti la ora locala 08:50 dimineata.

 

SERVICII INCLUSE:

·   transport cu avionul Bucuresti – Dubai  – Bucuresti cu compania Turkish Airlines (via Istanbul);

·   7 nopti cazare pe vasul MSC EURIBIA in functie de tipul de cabina aleasa;

·    pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);

·    activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;

·   accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;

·    transferuri aeroport Dubai – port Rashid Dubai, port Rashid Dubai – aeroport;

·    tur de oras de o zi intreaga cu ghid local in Dubai;

 • insotitor roman de grup;
 • taxele portuare (pot suferi modificari);
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, iunie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (7 - 14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:

·    asigurarea medicala de calatorie sau storno (optionala);

 • taxa de servicii la bord in valoare de aproximativ 84 EURO/persoana (se achita obligatoriu in agentie la momentul rezervarii);
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
 • alte mese decat cele mentionate in program si bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;
 • excursiile de pe parcursul itinerariului (pot fi efectuate sub forma de excursii optionale fiind organizate si incasate in numele companiei de croaziera, inscrierea se face din tara inainte de plecare). Lista excursiilor optionale se va comunica cu aproximativ 60 de zile inainte de plecare.
 • intrarile la obiectivele turistice.

 

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

l   20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

l   60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii;

l   20%  din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.

Data limita de inscriere: 30.12.2024 Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

l   10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;

l   30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii;

l   50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile – 60 zile inaintea plecarii;

l   80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii;

l   100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii;


IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Cabinele interioare (sunt in interiorul vasului si nu au geam), in numar de 440, se impart in doua categorii: Bella si Fantastica. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif. Dimensiunea cabinei: 14 mp.

Cabinele interioare IB Bella, sunt cabine garantate, iar localizarea lor pe vas va fi stabilita la momentul check in-ului.

Cabinele interioare deluxe IR1 sunt localizate pe puntea: 5.

Cabinele interioare deluxe IR2 sunt localizate pe puntile: 11,12,13,14.

Cabinele interioare studio IS sunt localizate pe puntile: 5,8,9,10,11,12,13,14.

 

Cabinele exterioare (au hublou, din motive de securitate acesta nu se deschide), in numar de 339, se impart in doua categorii: Bella si Fantastica.  

Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif. Dimensiunea cabinei: 14 – 17 mp.

Cabinele exterioare Bella, sunt cabine garantate, iar localizarea lor pe vas va fi stabilita la momentul check in-ului.

Cabinele exterioare Vista al Mar Deluxe OR1 sunt localizate pe puntea 5.

Cabinele exterioare Vista al Mar Junior OM2 sunt localizate pe puntea 8.

Cabinele exterioare Vista al Mar Premium OL2 sunt localizate pe puntile: 9,10,11.

 

Cabinele exterioare cu balcon, in numar de 204, au un balcon ce se deschide spre mare unde va puteti servi micul dejun sau pur si simplu sa stati sa va bucurati de privelistile linistitoare. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif.  Dimensiunea cabinei: 13 – 18 mp. Dimensiunea balconului: 4 mp.

Cabinele cu balcon Bella, sunt cabine garantate, iar localizarea lor pe vas va fi stabilita la momentul check in-ului.

Cabinele deluxe cu balcon sunt localizate astfel: BR1 (puntile 8,9,10), BR2 (puntile 11,12), BR3 (puntile 13,14).

Cabinele cu balcon Aurea, sunt localizate pe puntile 11,12,13.

 

Nota: Suprafata cabinelor variaza in cadrul categoriei, incluzand atat cabine standard cat si cabine pentru persoane cu dizabilitati care au o suprafata mai mare.

INFORMATII DESPRE CROAZIERA:

 • La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
 • Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, insa pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata.
 • Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei.
 • In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
 • Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Itinerariul poate suferi modificari.
 • Preturile excursiilor organizate la bordul vasului se vor comunica cu aproximativ 60 de zile inainte de plecare. Agentia nu este responsabila pentru modificarea preturilor excursiilor optionale in cazul in care compania MSC decide modificarea lor.  De asemenea, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
 • Va recomandam achizitionarea excursiilor optionale din tara deoarece la bordul vasului tariful excursiilor va fi mai ridicat si disponibilitatea extrem de limitata.
 • Agentia  nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Supliment grup 20 – 24 de persoane: 90 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 3 luni inainte de data de plecare. In cazul unui grup mai mic de 15 participanti, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 OBSERVATII:

·         DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;

 • ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI;
 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
 • nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

·     clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

·   conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;

·     agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

·    tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

·  distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

·  hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;

·   pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica „fara bani in numerar” (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;

·   agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

·   agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

·  in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

·    conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;

·    conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 

·    politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

·    agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
 • acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

·    asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

·     prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.Spune-ti parerea acordand o nota sejurului

Acorda o nota