Destinatii Exotice

Cele mai dorite vacanțe ale momentului le veți găsi aici! Oferte speciale și plecări last minute vă stau la dispoziție pentru a vă crea o vacanță de neuitat.

La noi găsiți pachete speciale create pentru destinația și bugetul dumneavoastră. Ofertele Dtour includ tot ce ai nevoie pentru o experiență autentică și amintiri pentru o viață. Rezervă-ți acum călătoria pentru a profita de promoțiile disponibile și începeți să explorați o lume de neuitat.

Ofertele noastre sunt atent selectate de echipa noastră de experți, accesibile și disponibile pentru toate bugetele, pentru a vă asigura că veți avea vacanța pe care v-o doriți. Fie că sunteți în căutarea unei vacanțe pe o plajă mediteraneană sau a unei excursii în marile orașe ale lumii, cu siguranță veți găsi o ofertă excelentă pentru gusturile dvs.


Mauritius Un paradis tropical
Promotie

Mauritius Un paradis tropical

Mauritius, Mauritius

de la 1.790€
1.480€

Mauritius este o combinatie spectaculoasa de plaje cu nisipuri de un alb stralucitor si munti abrupti de origine vulcanica, ape oceanice cristaline si lacuri vulcanice, un adevarat paradis tropical.Inconjurata de apele turcoaz ale Oceanului Indian, Mauritius nu este doar o insula obisnuita, caci...

Krabi

Insule paradisiace, atmosfera exotica si numeroase atractii turistice.,

0€

Krabi denumita si poarta catre insulele Andaman, este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii de plaja din Thailanda. Plajele Railay, Ao Nang și Nopparat Thara au ape limpezi si albastre cu nisip alb si peisaje de vis cu stanci calcaroase si pesteri spectaculoase, cum ar f...

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)