Experiente

Experiente

Alege o vacanta cu adevarat memorabilia cu Dtour! Pentru a te bucura de concediul tau in adevaratul sens al cuvantului mergi dincolo de clasicele liste cu atractii turistice, nu alerga doar sa bifezi obiective. Alege sa ai experiente de calatorie si sa traiesti o vacanta autentica la cote maxime. Calatoreste, exploreaza si invata sa te conectezi autentic la specificul locului pe care il vizitezi si vei trai astfel momente memorabile.

Descoperiți lumea într-un mod nou, cu vacanțe în locuri pe care le-ați văzut doar în vis. De la cele mai frumoase peisaje din lume la experiențe turistice și culturale unice, profitați de ocazia de a explora totul nou sub soare.

Suntem specializați în excursii care sunt considerate a fi în afara drumurilor bătute și care oferă cazare de lux, mese de clasă mondială și itinerarii extraordinare. Ne desfășurăm ofertele pentru a vă aduce o mostră din cultura și frumusețea naturală a locurilor pe care le veți vizita.

Tururile, excursiile și călătoriile noastre sunt concepute pentru a acoperi cele mai exotice locații de pe glob. Destinațiile de vacanță pe care le prezentăm oferă atracții culturale, istorice, geografice și geologice uimitoare. Experiențele noastre diferă de opțiunile turistice tradiționale și oferă o nouă modalitate pentru călători și de a vedea lumea.

Călătoriile reprezintă o modalitate bună de a cunoaște lumea, de a vă educa cu privire la diferite culturi și la obiceiurile lor și de a vă răsfăța cu alimente și experiențe noi. Experiențele noastre sunt concepute pentru a vă oferi o vacanță cu senzații de mondenitate și de cultură cum nu există altele.

Vă oferim cele mai bune experiențe culturale și sociale, în destinații atent alese.Turismul cultural vă oferă o incursiune în viața tradițională a diferitelor popoare, evidențiind realizările și obiceiurile acestora. Suntem concentrați de asemenea pe creșterea turismului social și pe promovarea acestuia. Acest lucru se realizează prin prezentarea unor peisaje spectaculoase, prin împărtășirea unor experiențe autentice și unice, precum și prin crearea unor oferte turistice atractive și accesibile.

Nu ne vom limita la a vizita obiectivele turistice, vom degusta și berile locale, câteva gustări, ne vom plimba prin orașe spectaculoase, vom vizita unele dintre cele mai importante monumente culturale din interior, dar și din exterior și vă vom oferi experiențe exotice de neuitat.

Vacanțele noastre pot fi oferite de asemenea ca niște minunate experiențe cadou. Dacă ești în căutare de un dar unic, experiențele turistice Dtour pot fi cadoul perfect pentru cineva drag sau persoana iubită.

Circuit cu avionul Columbia
Promotie

Circuit cu avionul Columbia

Columbia, Bogota

de la 2.770€
2.570€

Viva Colombia: farmecul istoriei si al cafeleiPlecare: 31.01.2024(13 zile/11 nopti)Desi Columbia este o destinatie asociata adesea doar cu  Pablo Escobar supranumit si El Patron, in realitate, Columbia este o tara plina de culoare, istorie si traditie. In acest tur vom avea ocazia sa explor...

Exploreaza traditiile mistice ale Americii de Sud Bolivia si Columbia
Promotie

Exploreaza traditiile mistice ale Americii de Sud Bolivia si Columbia

Bogota, Bolivia

de la 5.895€
5.240€

Desi Columbia este o destinatie asociata adesea doar cu  Pablo Escobar supranumit si El Patron, in realitate, Columbia este o tara plina de culoare, istorie si natura salbatica. In acest tur vom explora cele mai importante zone ale tarii: Medellin, orasul primaverii eterne, Cartagena de Ind...

Bali Paste 2024
Promotie

Bali Paste 2024

Bali Insula celor o mie de temple, Indonezia

de la 2.185€
1.775€

Plecare pe 27.04.2024(Pachete  de 9 nopti la destinatie)  Denumita “Dimineata lumii”, aceasta insula plina de mister si povestiri magice este una dintre cele mai populare destinatii turistice. Bali este insula celor 1000 de temple si considerat tinutul Domnului. Modul de viata t...

Mauritius 2024
Promotie

Mauritius 2024

Mauritius 2023-2024, Mauritius

de la 1.500€
1.330€

                   Mauritius este o combinatie spectaculoasa de plaje cu nisipuri de un alb stralucitor si munti abrupti de origine vulcanica, ape oceanice cristaline si lacuri vulcanice, un adevarat paradis tropical.     &...

Maldive 2023
Promotie

Maldive 2023

Maldive 21.01.2023, Maldive

de la 2.300€
2.204€

Maldive este o destinație exotică unica, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stres, o destinatie romantica unde te poti regasi pe tine si pe cel de langa tine. Singura descriere care s-a...

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)