Legoland

Legoland

  • Legoland , o vacanta in lumea fascinanta a aventurii, Germania, Dubai
  • Durata: La cerere
  • de la
  • 750€
  • / persoana


Selecteaza detalii rezervare

* Veti fi contactat de un operator care va verifica disponibilitatea acesteia cu partenerul extern si va realiza rezervarea.

Legoland Germania, o vacanta in lumea fascinanta a aventurii


LEGOLAND Germania, situat in Gunzburg, la distanta de 125 de km de Munchen. Aici copiii pot intra in rolul personajelor lor preferate, sa participe la un turnir, sa conduca un jetski la o viteza ametitoare, sau sa isi faca design-ul si sa programeze roboti LEGO.

Parcul LEGOLAND are multe de oferit familiilor cu copii intre 2 si 12 ani în cautare de aventura – destul pentru cateva zile de distractie si actiune.

In 2008, Legoland a deschis primul sat de vacanta Legoland, chiar vizavi de parcul tematic Legoland Deutschland. Satul de vacanta este un sat de 11 hectare, cu 72 de case de vacanta, 144 camere family si 34 de camere tematice in “Castelul Cavalerului”, hotel care a fost construit in complex in 2013. Exista doua restaurante, "Steak House" si "Jungle Buffett" ambele situate in cladirea principala a hotelului. Satul are, de asemenea, un curs de mini-golf cu tema pirat, denumit "Mini Golful Capitanului Nick".

Activitatile suplimentare pentru oaspeti sunt: o alee de bowling cu opt benzi, teren de fotbal si un lac cu o plaja. Holiday Village permite oaspetilor sa faca o plimbare cu balonul cu aer cald deasupra parcului Legoland.

Legoland Dubai, un parc de distractii exotic

Dubai este unul din orasele Emiratelor Arabe Unite care atrage mii de turisti din toata lumea prin cultura si splendoarea sa. Desi atunci cand aveti copii si vizitati atractiile principale ale orasului, sigur doriti sa luati o pauza si sa le oferiti cateva activitati distractive. Din fericire, in Dubai se gasesc o multitudine de parcuri de distractii pentru copii. Printre cele mai cunoscute se numara si Legoland Water Park.

Acest water park are tema popularului joc pentru copii Lego. Aici este locul in care puteti gasi peste 20 de tobogane de apa pentru persoane de toate varstele.

Cateva dintre atractiile majore ale parcului sunt: Lego Wave Pool, DUPLO Splash Safari, Joker Soaker, Splash Out, Twin Chasers, LEGO Slide Racers, Red Rush, Wave Rider, etc. Mai mult, puteti construi propria pluta din piese Lego pe care puteti pluti in piscina.

In cazul in care aveti copii mai mici ce inca nu se pot bucura de toboganele mari de apa, puteti alege locurile de joaca ce dispun de tobogane mai mici create special pentru acestia precum si alte activitati distractive.

Daca sunteti turisti sau locuiti in Dubai si doriti sa va petreceti ziua intr-un mod distractiv cu prietenii sau familia, rezervati-va locurile la Legoland Water Park.

 

Pentru mai multe detalii in organizarea vacantei la Disneyland si un program personalizat, va rugam sa consultati specialistii nostri pe aceasta destinatie la adresa: office@dtour.ro.

-

-

-Spune-ti parerea acordand o nota sejurului

Acorda o nota