Siam Park amp  Loro Park Tenerife

Siam Park amp Loro Park Tenerife

  • Siam Park & Loro Park, Tenerife
  • Durata: La cerere
  • de la
  • 750€
  • / persoana


Selecteaza detalii rezervare

* Veti fi contactat de un operator care va verifica disponibilitatea acesteia cu partenerul extern si va realiza rezervarea.

Loro Park Tenerife, un loc incredibil

Din 1972, cand a fost înfiintat de Wolfgang Kiessling si a fost deschis pe o suprafată de 1,3 hectare, cu 150 de papagali, parcul a crescut la 13,5 hectare si cuprinde aproximativ 4000 de papagali reprezentand 350 de specii si sub-specii de papagali, precum si multe alte animale. Aceasta colectie de papagali este cea mai mare din lume si face ca Loro Park sa fier un parc de referinta de acest gen in intreaga lume.

Alte recorduri stabilite de parc includ cea mai mare expozitie de pinguini din Europa, cel mai lung tunel cu rechini din Europa si cel mai mare sat thailandez din afara Thailandei.

Una dintre principalele atractii ale parcului o reprezinta spectacolele de animale. Sunt 4 spectacole pe zi: orci (de 3 ori pe zi), lei de mare (de 5 ori pe zi), delfini (de 4 ori pe zi) si papagali (de 6 ori pe zi).

Cea mai noua atractie a parcului o reprezinta zona de meduze, unde pot fi admirate meduze din toate colturile lumii.

A fost votat cel mai bun parc cu animale din Europa in 2015 pe Tripadvisor si al doilea cel mai bun parc din lume.


Siam Park Tenerife, cel mai frumos parc acvatic din Europa

 

Siam Park, numit si "Regatul apelor din Tenerife", este deja cel mai bun parc acvatic din Europa. Amplasat pe fundalul unei arhitecturi thailandeze spectaculoase, in acest parc vei vedea tumultul unor raurile repezi si mici cascade spectaculoase. Aici este locul perfect pentru a trai propria ta aventura de neuitat.

Ce alegi: relaxare si rasfat sau adrenalina si fiori? Este alegerea ta!

Cele 25 de cladiri ale parcului sunt cea mai mare colectie de cladiri cu tematica thailandeza din afara Thailandei. Designerul parcului, Christoph Kiessling, a primit permisiunea familiei regale thailandeze de a folosi numele si tema parcului, dar, pentru a respecta dorintele familiei, el nu a copiat in parc palate regale, temple sau statui ale lui Buddha.


Pentru mai multe detalii in organizarea vacantei la Disneyland si un program personalizat, va rugam sa consultati specialistii nostri pe aceasta destinatie la adresa: office@dtour.ro.


-

-

-Spune-ti parerea acordand o nota sejurului

Acorda o nota