Sri Lanka

Sri Lanka

  • Yoga Retreat in Raiul armoniei cu Ionela Dobre,
  • Masa: Demipensiune
  • Asistenta: Antrenor de Yoga
  • Perioade: 23.09.2024
  • de la
  • 2.180€
  • / persoana


Selecteaza detalii rezervare

Adulti

* Veti fi contactat de un operator care va verifica disponibilitatea acesteia cu partenerul extern si va realiza rezervarea.

SRI LANKA

Raiul armoniei

Plecare: 23.09.2024

(12 nopti)

_________________________________

Sri Lanka te asteapta sa iti deschizi inima si sa pornesti intr-o aventura spirituala, transformatoare, unde fiecare moment te va ajuta sa creezi o viata plina de aromonie.

Calatoreste pentru a te dezvolta spiritual si emotional intr-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Asia.

Exploreaza aceasta destinatie unica, cu plaje aurii, ape de turcoaz, vegetatie exotica si luxurianta.

Traieste in armonie si reconecteaza-te cu tine intr-unul dintre cele mai frumoase si spirituale locuri din lume.

In Sri Lanka vei descoperi  departe de agitatia vietii cotidiene, spatiul si linistea necesare pentru a te dedica dezvoltarii spirituale.

Daca rezonezi cu aceasta aventura a cunoasterii, atunci acest program este pentru tine.


Eu sunt Ionela Dobre, profesor Yoga si Pranayama, Lifestyle Coach si Kinetoterapeut. De peste 10 ani practic si facilitez experiente in wellness. Voi fi ghidul tau in aceasta calatorie de redescoperire, cultivand sentimentul de siguranta, apartenenta si conexiune profunda.

Vom face impreuna ritualuri de conectare cu sinele, miscare, respiratie constienta, yoga si exercitii de curatare energetica.

Imagineaza-ti diminetile senine si serile relaxante in care te vei bucura de armonia din interiorul tau dar si din paradisul exotic oferit de Sigiriya, Ella si Beruwala.

La finalul acestui retreat, te vei bucura de un corp regenerat, o minte linistita, claritate, pace si echilibru interior.

Acest retreat este perfect pentru cei care doresc sa isi reconecteze mintea, trupul si spiritul, sa experimenteze ceremonii de purificare, meditatii, yoga, sa viziteze obiective turistice, sa beneficieze de coaching pentru imbunatatirea stilului de viața, sa se bucure de relaxare si distractie.


PROGRAMUL CIRCUITULUI:

 

23.09: BUCURESTI – ISTANBUL –  COLOMBO

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines spre Istanbul cu decolare la ora 15:55. Sosire in Istanbul la ora locala 17:30 si decolare spre Colombo la ora 18:35.

24.09: COLOMBO – SIGIRIYA (177 km)

Aterizare in Colombo la ora locala 05:20. Dupa efectuarea formalitatilor vamale, transfer si cazare la hotel Sigiriya Village 4* sau similar. In aceasta zi vom avea timp sa ne acomodam cu  destinatia, ne vom odihni si ne vom pregati de explorarea insulei. Sri Lanka este paradisul esentelor tari, al masajelor ayurvedice si al ceaiurilor rafinate.

Cina si cazare hotel Sigiriya Village 4* sau similar.

25.09 – 28.09: SIGIRIYA (reconectarea la natura)

Ne vom petrece cateva nopti In acest spatiu idilic din Sigiriya, aflat in cea ma importanta zona culturala a insulei.

Vom avea in fiecare zi, pe fundal Lion's Rock, una dintre emblemele culturale ale tarii. In fiecare zi dupa micul dejun, in acest "sanctuar" natural ne vom reconecta cu natura si cu noi, intr-un spatiu unic, plin de armonie.

Frumusetea naturala a zonei, impreuna cu ospitalitatea localnicilor ne vor ajuta sa ne relaxam si sa ne dedicam dezvoltarii spirituale.

Pe langa cursurile de yoga la care vom practica zilnic, ne vom putea bucura si de Spa-ul hotelului unde suntem cazati.

Expertii in servicii spa ne pun la dispozitie masaje relaxante, tratamente si produse ayurvedice prin intermediul carora ne vom relaxa total si ne vom revitaliza trupul si sufletul. In cadrul acestui retreat vom beneficia de sprijin si indrumare specializata si personalizata pentru a evolua impreuna si a ne croi calea catre relatii sanatoase si implinite.

28.09 – 29.09: ELLA (atmosfera hindusa si explorare)

Dupa micul dejun ne vom indrepta spre Ella, unde vom poposi pentru o noapte, in drumul nostru spre zona de coasta.

In programul nostru de astazi vom vizita unele dintre cele mai faimoase obiective din Ella si anume: Little Adam`s Peak si

Nine Arch Bridge. Vom avea parte de o drumetie spectaculoasa la Adam`s Peak. Varful este denumit astfel dupa o veche legenda conform careia Adam a atins acest pamant imediat dupa coborarea sa din Rai. O vizita la “Varful lui Adam” este o activitate sacra pentru multi turisti religiosi ce ajung in Sri Lanka. Pana vom ajunge in varf vom trece pe langa plantatii de ceai si ne vom bucura de o panorama spectaculoasa asupra orasului si a zonei inconjuratoare. Dupa aceasta drumetie, vom vizita si Nine Arch Bridge, denumit si Podul din cer. Acesta a fost construit in 1921 si reprezinta astazi o dovada a arhitecturii si ingineriei de la inceputul secolului XX.  Cazare si cina in cadrul hotelul Oak Ray Ella Gap 3* sau similar.

29.09 – 06.10: BERUWALA (relaxare si plaje insorite)

Vom ajunge in zona de plaja si vom avea la dispozitie timp pentru a ne desfasura in liniste si armonie retreat-ul nostru de yoga, in acelasi timp si de a explora frumusetile acestei insule deosebit de frumoase. Hotelul in care vom fi cazati ofera un paradis tropical cu vederi splendide la Oceanul Indian. Vom practica zilnic diferite tipuri de yoga, la recomandarea specialistului care ne va insoti. Cu ajutorul tehnicilor de yoga si Pranayama, vom ajunge sa ne relaxam si sa reconectam atat cu noi cat si cu natura exotica ce ne inconjoara.

Prin intermediul Pranayama (tehnici de respiratie) ne vom odihni mai bine, vom fi mai focusati, ne vom relaxa si vom depasi temerile cotidiene.

Iar Asanele (Posturile din Yoga) ne ajuta intregul corp sa functioneze mai bine, sa atingem echilibrul dorit intre minte, corp si spirit. Cazare in regim de demipensiune in cardul hotelului The Palms Beruwala 4* sau similar.

 

06.10 – 07.10: COLOMBO – DOHA  –  BUCURESTI

Mic dejun. Astazi vom avea timp liber la dispozitie pentru a ne relaxa inainte de plecare, inapoi spre casa. In jurul orei 17:00 vom face transferul catre aeroport pentru imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinatia finala Bucuresti. Imbarcare in Colombo pe zborul companiei Turkish Airlines spre Istanbul cu decolare la ora 22:45. Aterizare in Istanbul la ora 04:40 si plecare spre Bucuresti la ora locala 06:50. Aterizare pe Otopeni la ora locala 08:10.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

PRET/adult: 2180 EURO

(loc in camera dubla, taxe incluse)

Supliment camera single: 270 EURO / adult

Camerele single sunt la cerere.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

23.09.2024: Otopeni 15:55 – Istanbul 17:30                                                                             durata zbor: 1 ora si 35 minute

23.09.2024 Istanbul 18:35 – Colombo 05:20 (dimineata pe 24.09)                                      durata zbor: 8 ore si 15 minute

 

06.10.2024: Colombo 22:45 – Istanbul 04:40                                                                            durata zbor: 8 ore si 25 minute

07.10.2024: Istanbul 06:50 – Bucuresti 08:10                                                                           durata zbor: 1 ora si 20 minute                                               

                                                               

GRUP MINIM:

20 persoane. Pentru grup 19 -12 persoane, pretul se majoreaza cu 250 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 12 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

SERVICII INCLUSE:

• transport cu avionul Bucuresti – Colombo – Bucuresti cu compania Turkish Airlines, schimbarea curselor la Istanbul;

• 12 nopti cazare, astfel: 4 nopti in Sigiriya la hotel de 4*; 1 noapte de cazare in Ella, 7 nopti in Beruwala;

• demipensiune inclusa;

• transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocar local modern dotat cu aer conditionat;

• vizite incluse la : Adam’s Peak, celebrul pod Nine Arches din Ella, valea Ella;

• ghid local pentru intreg circuitul;

• insotitor insotitor roman de grup si antrenor;

• clase de yoga in functie de programul stabilit;

taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna mai, anul 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:

• taxa de viza: 55 EURO/ persoana pentru cetatenii romani; viza se obtine online, in baza pasaportului care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara;

• alte mese decat cele mentionate in program;

• asigurarea medicala de calatorie (optionala);

• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 55 USD/persoana – se practica, se achita la sosirea in tara de destinatie;

• excursiile optionale sau servicii spa;

• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

l  20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

l  30% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii;

l  50%  din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

• 10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 120 zile - 91 zile inaintea plecarii;

• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;

• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;

• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:

·         DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABILE CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;

·         ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE PENTRU CETATENII ROMANI;

·         acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa si nici celor supraponderale sau de varsta inaintata, din cauza altitudinii mari;

·         avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale);

·         clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

·         conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;

·         persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);

·         agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

·         tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

·         distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

·         hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;

·         pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

·         in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica „fara bani cash” (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;

·         persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;

·         agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

·         agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

·         in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

·         conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;

·         conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 

·         politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

·         agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

·         excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;

·         bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;

·         acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

·         in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

·         nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

·         asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

·         prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.Spune-ti parerea acordand o nota sejurului

Acorda o nota